Magazín - Články

Články

Okrasné zahrady v přirozené kráse

Přírodní okrasné zahrady jsou více než jen esteticky přitažlivým prvkem v našem okolí. Jsou také vyjádřením touhy po spojení s přírodou v její nejčistší formě.

Články

Kameny kolem domu pro okrasu a odvodnění

Přírodní materiály mají schopnost ovlivnit design a přidají speciální atmosféru. Zajímá vás, jak efektivně využít kameny kolem domu? Poradíme jak na to!

Články

Zahrada kolem domu v symbolice kamenů

Zahrada kolem domu je soukromou oázou, kde se setkáváme s přírodou. Jak můžeme zajistit, aby náš pozemek byl skutečným rájem pro smysly a duši?

Články

Použití lávové drti - Lapillo Rosso a Nero

Proč jsou červené a černé lávové horniny tak vhodným materiálem pro zahradní design? Zahradní designéři je volí díky trvanlivosti a mnohostrannosti.

Články

Co je to vápenec a jak ho můžete využít v zahradě?

Vápenec je mnohdy přehlížený dar přírody. Nabízí nejen pevnost a trvanlivost, ale i neopakovatelný estetický zážitek v jednoduchosti monochromatického tónu.

Články

Říční oblázky v informační kostce

Říční oblázky oplývají přírodní krásou a jsou univerzálním materiálem se širokou škálou využití. Zjistěte, kde potěší v interiéru i exteriéru.

Články

Bílé oblázky Thassos jsou perlou zahrady

Drobné bílé oblázky Thassos jsou z vysoce ceněného typu mramoru. Je známý pro svou čistotu a zářivou barvu při jemné zrnitosti. Seznamte se s ním.

Články

Decentní oblázky na zahradu Nero Ebano

Černý oblázek s jeho hlubokými a tajemnými odstíny patří mezi oblíbené dekorační kameny. Nero Ebano dodá nádech luxusu každému pozemku. Znáte ho?

Články

Víte, jak probíhá údržba antukového kurtu?

Dokonalá údržba antukového kurtu je uměním, které vyžaduje pozornost, pečlivost a lásku k detailům. Jak by měl každý správce postupovat?

Články

Jak se buduje japonská zahrada?

Japonská zahrada je místem, kde příroda, filozofie a umění splynou v jedinečný celek. Už jen samotný proces tvorby vede k souznění s celým vesmírem.