Magazín - Články

Články

Decentní oblázky na zahradu Nero Ebano

Černý oblázek s jeho hlubokými a tajemnými odstíny patří mezi oblíbené dekorační kameny. Nero Ebano dodá nádech luxusu každému pozemku. Znáte ho?

Články

Víte, jak probíhá údržba antukového kurtu?

Dokonalá údržba antukového kurtu je uměním, které vyžaduje pozornost, pečlivost a lásku k detailům. Jak by měl každý správce postupovat?

Články

Jak se buduje japonská zahrada?

Japonská zahrada je místem, kde příroda, filozofie a umění splynou v jedinečný celek. Už jen samotný proces tvorby vede k souznění s celým vesmírem.

Články

Rudá antuka – cena za dokonalé sportoviště

Jedinečný povrch, který umožní hráčům tenisu projevit maximální výkon a techniku – tím je vyhlášená antuka. Cena není otázkou výroby obyčejného materiálu.

Články

Jak vytvořit autentické kamenné jezírko? Poradíme!

Vlastní kamenné jezírko není jenom o práci, ale o spojení s přírodou. Každý kámen, kapka vody a list rostliny tvoří malý ekosystém, který oživí vaši zahradu.

Články

Jaká je reálná hmotnost písku?

Jednou z fyzikálních vlastností, která stojí za povšimnutí, je hmotnost písku. Jak se tato zdánlivě jednoduchá věc mění mezi suchým a mokrým stavem?

Články

Víte, jak dokonale pečovat o přírodní kámen?

Přírodní kámen je symbolem elegance a odolnosti. Správnou údržbou může tento dar naší planety vydržet v dobré kondici po generace. Zjistěte, jak na to!

Články

Multifunkční druhy písku a jejich využití

Znáte všechny způsoby, kterými může být sypká surovina z našich řek užitečná? Seznamte se se všemi obory, které využívají různé druhy písku.

Články

Barevný kačírek a další druhy oblázků

Příroda je mistrem v tvoření uměleckých děl. Jedním z jejích nejzajímavějších výtvorů je bezpochyby barevný kačírek, mramory a žula. Znáte je?

Články

Jak správně začlenit nášlapné kameny do trávníku?

Zakomponujte nášlapné kameny do trávníku, kde vytvoří praktickou cestu. Dodáte vaší zahradě charakter a styl. Buďte kreativní!